Kannatusjäseneksi


Liityn kannatusjäseneksi

Improvisaatioteatteri Poretta ylläpitää Teatteriyhdistys Pore ry. Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja saada kannatusjäsenen erityiskohtelun. Kannatusjäsenmaksu on 15 €/vuosi.

Poreen kantiksena saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tietoa Poreen tulevista esityskausista, klubikeikoista ja muista tapahtumista, joissa Pore esiintyy.

Lisäksi saat Poreen esitysten normaalihintaisesta lipusta aina 50 %:n alennuksen. Alennus on henkilökohtainen ja koskee Poreen omia tuotantoja.

Kannatusjäsenenä sinut myös kutsutaan kerran vuodessa järjestettävään Impropäivään, jossa pääset seuraamaan Improvisaatioteatteri Poreen avoimia harjoituksia ja oppimaan lisää improvisaatiosta.

Kannatusjäsenyys ei sido sinua mihinkään.
Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä.

 KYLLÄ, KIITOS!
Liityn Teatteriyhdistys Poreen kannatusjäseneksi ja saan lippuni puoleen hintaan, kutsun Poreen Impropäivään ja kuulen ensimmäisenä Pore-uutiset! Yhdistyksen kannatusjäsenyys maksaa minulle 15 €/vuosi.

Nimi (etu- ja sukunimi): * 
Puh: *
Sähköposti: *
Katuosoite: *
Postinumero: *
Paikkakunta: *

Kun olet lähettänyt tietosi, olemme sinuun yhteydessä ja saat ohjeet kannatusjäsenmaksun maksamiseen. Kannatusjäsenyytesi astuu voimaan heti, kun olet maksanut jäsenmaksusi.

Huom! 1.10. ja sen jälkeen alkaneet jäsenyydet ovat voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun.

»Teatteriyhdistys Poreen säännöt